Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1909886 www.bgdnes.bg

Британска красавица падна от сграда в Дубай, загина

Британска стюардеса загина, след като падна от висока сграда в Дубай.

28-годишната Евълин Кларк е починала вследствие на множеството си наранявания. Инцидентът се е случил в неделя, съобщава "Дейли мейл".

По непотвърдена информация същата нощ Евълин е била навън с приятели.

Младата жена работи като стюардеса и живее с приятели с Дубай. По нищо не е личало Евълин да има някакви проблеми, няма съмнения за самоубийство.

Реклама

Само в рамките на часове, след като новината за смъртта й стана известна, приятелите и колегите на британката създадоха страница в нейна памет във фейсбук.

Те публикуват снимки на Евълин и я определят като красива и лъчезарна.

"О, Евълин, не мога да повярвам, че си си отишла", пише приятелката й Кей Андерсън.

"Обичам начинът, по който се смееше на лошите неща, които хвърляха към теб. Ти беше подредила приоритетите в живота си правилния ред - семейство и приятели, но най вече любов", посочва още тя.

"Животът понякога може да бъде много жесток, като то отнеме такъв човек. Продължавай да купонясваш горе, красиво момиче", пише Катрин Рейн.

Семейството на Евълин във Великобритания е силно разстроено от вестта за смъртта й.

"Те бяха прекрасно семейство", казва мъж, живеещ близо до къщата на родителите й.

"Знаем, че британски гражданин е, загинал в Дубай. Ние сме готови да предоставим консулска помощ в този труден момент", съобщават от Външно министерство на Острова.

Трагичният инцидент със стюардесата се случва само месец, след като 27-годишна британка падна от прозореца на хотел по време на медения си в месец в Обединените арабски емирства.

От полицията посочиха тогава, че случилото се е нещастен инцидент. 

Реклама
Реклама
Реклама