Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1909961 www.bgdnes.bg

Банев в изолатор, пазят го от покушение!

След отвличането на дъщеря му Лара Евелин Банев - Брендо е бил преместен от килия, която е съвместявал с още двама арестанти, в изолирано помещение, достъпът до което е строго ограничен. На този режим Кокаиновия крал ще изкара до юни, когато ще бъде произнесена присъдата срещу него. Мерките за сигурност са продиктувани от страха на италианското обвинение, че може да бъде наравен опит за покушение срещу Брендо.

Италианският защитник на Кокаиновия крал, Марио Бруза, също не може да го чува и вижда непрекъснато. Той не може да предава на клиента си информация от България и единственото, което Брендо знае във връзка с отвличането на дъщеря си Лара е това, което научава в ограничените телефонни контакти с близките си. По време на тези разговори той обаче не може да води преговори, в случай че постъпи искане за откуп.

Българските антимафиоти, които са в непрестанна връзка с италианските си колеги, са поискали денонощно проследяване на Брендо. При най-малкия опит някой да се обърне към него, контактът ще бъде париран, за да не може под предтекст за отвличането да бъде направен опит за физическото му ликвидиране.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама