Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1912147 www.bgdnes.bg

Жорж Ганчев: Волен е пълен нещастник!

Предизборната война започна с помия

Жорж и Волен
на бой с ругатни

Ганчев: Пълен нещастник!
Сидеров: Продава места!

Надя Панкова

Буци кал и помия вече се разхвърчаха в предизборната война. Верни на стила си и глухи за апелите за позитивна кампания, лидерът на "Атака" Волен Сидеров и ексцентричният политик от близкото минало Жорж Ганчев се хванаха за гушите.
Водевилът започна в телевизионния ефир, когато Ганчев нарече Сидеров "фашизоид от Ямбол" и не спести нелицеприятни думи по адрес на шоумена Слави Трифонов и журналиста Сашо Диков. Лидерът на "Атака" обаче не му остана длъжен и го изобличи, че е продавал места в листите си и сам го умолявал да правят заедно политически проект.


"Жорж Ганчев ми звънеше по пет пъти на ден, за да правим нещо заедно, което той да ръководи. Мислех, че се е отдал на кобилата си, но някой пак го извади от нафталина. Желанието му беше да влезе в парламента. Веднъж отидох в тях и се изплаших от хората, които заварих. Ганчев продаваше избираеми места в листите си", отвърна не особено джентълменски Сидеров.
Националист щ1 заподозря, че Ганчев, който е водач на листата на Национално патриотично обединение в Пловдив, е всъщност изкаран на светло от БСП и ГЕРБ. Бившият лидер на Бизнес блока не остана длъжен на Сидеров и избухна пред "България Днес".

Реклама


"Този лъже и маже, и върви по стъпките на Гьобелс! Плювки от случайни фашизоиди не коментирам, особено комплексари. Пълен нещастник", възмути се Жорж Ганчев. Политикът с китара разкри, че не обръща внимание на "случайни плювни", след като хора като бившия шеф на контраразузнаването ген. Михаил Михайлов е оценил способностите му. "Лично шефът на контраразузнаването ген. Михаил Михайлов каза пред куп журналисти на пресконференция през 1997:  "За голямо съжаление опитахме да вербуваме Жорж Ганчев много пъти, но за съжаление не успяхме", цитира авторът на "Не ме гледай умно, българино".


Войната между двамата политици обаче може и да стигне до саморазправа, предрекоха симпатизанти на Волен и Жорж. Причината е, че Сидеров също не спести квалификации за миналото на Ганчев. "Той е продукт на Държавна сигурност и лесно може да бъде манипулиран. Той може само да плюе и да сее омраза", развихри се Волен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама