Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1913114 www.bgdnes.bg

Брадата жена си търси гадже

Нахакана германка с окосмено лице блесна с оригиналност в британско тв шоу, като обяви, че си търси атрактивен мачо, за да задоволи сексуалните й нужди.
49-годишната Мириам бе специален гост на предаването "Тази сутрин" на известната ефирна медия на Острова Ай Ти Ви.
"Хората ми казват, че съм луда, защото не се бръсна и не се опитвам да изглеждам "нормално", но така ми е супер. Чувствам се по-сексапилно, откогато и да е в живота", категорична е закръглената дама. Лицето на жената започва да се променя в средата на 80-те години на миналия век след раждането на първото й дете. По време на бременността й се нарушава хормоналният баланс и започва да й расте брада. В продължение на 20 г. Мириам се подлага на нечовешки процедури за премахване на космите, за да изглежда както другите жени.
"Всяка седмица ходех на епилация на лицето. Болката е ужасна, а с времето проблемът започва да се отразява и на психиката", допълва окосмената германка. "Затова преди пет години реших да сложа край на тормоза и да оставя брадата да си расте", казва Мириам. Това става, когато е уволнена от работа. Фактът, че остава вкъщи, почти през цялото време позволява на жената да се реши на съдбовната крачка. Някъде тогава започва да списва и блог, в който пише за проблема. В него намира и новата си работа. Местен цирк й предлага да се присъедини към него с представлението "брадата жена".
"Това бе една чудесна възможност да изляза от дома и да започна да общувам с хората. Най-много се радвах от контактите с децата. Те винаги задават умни въпрос. След няколко години работа вече не считам, че има нещо срамно да бъда в ситуацията, в която изпаднах аз", коментира Мириам. Единствената надежда на брадата германка е новата й слава да й донесе и дългоочакваната любов. От 10 г. насам тя е самотна и не е имала мъж до себе си.
"Не губя надежда, че най-после ще се появи истински принц на белия кон", с усмивка на лицето обяснява жената.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама