Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1914188 www.bgdnes.bg

Жената с пръстените: Не съм простила на Бойко

Даниела Генкова - станала известна като Жената с пръстените, която бе сред протестиращите във ВМЗ-Сопот и изпрати лук на Бойко Борисов, днес сподели чувствата си към бившия премиер пред Нова телевизия.

Даниела показа на Борисов как живее народът, използвайки глава лук. Премиерът пък й каза, че самият той няма толкова златни пръстени и я посъветва да ги продаде.

Реклама

След това двамата се сдобриха и прегърнаха пред камерите.

Жената сподели, че снимките, направени тогава от медиите, които показват прегръдката между тях, не означавали, че тя е простила на бившия премиер.

"Ако сте обърнали внимание на кадрите, аз лично не съм го прегръщала и не съм казала, че прощавам", отбелязва Даниела и споделя, че според нея нещата продължават да са критични.

"Веднага няма да стане, но трябва да се получи увеличаването на доходите на хората. Няма време да се чака, хората са на ръба на оцеляването. Не само аз, всички мои колеги от региона сме с не повече от 300-350 лева заплата. При положение, че имам ток 100-150 лева, два кредита... В един момент се оказа, че инфлацията расте, лихвите са покачват. В момента правят някаква оздравителна програма в комбината, все още съм на работа, съкратиха по няколко души от отдел, но има някаква надежда", коментира жената.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама