Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19146762 www.bgdnes.bg

Участничката от "Един за друг" Маги Кръстанова след трагичния случай с Биляна: Следродилната депресия ме съсипа!

Състоянието й е довело до раздяла със съпруга й

"След раждането на прекрасната ни дъщеря Крисия мен ме стигна нещастието следродилна депресия. Не само че ме стигна, тя ме завладя, обсеби ме, разруши ме, съсипа ме." Това бяха думите на риалити звездата от "Един за друг" Маргарита Кръстанова, която направи откровен монолог за личната борба със следродилната депресия по повод трагичния случай на Биляна Петрова.

Предполагаемата причина за смъртта на майката доведе до по-голяма гласност за тежкото преживяване, което изпитват много жени. Една от тях е Маги:

Реклама

"Аз бях жена, която преди да й се случи това, й се струваше, че това е една измислица, че това е една прищявка на едни глезени и лигави момичета. Но така стана и с мен. Изживяването е много страшно, зловещо и много необяснимо. В момента не мога да си представя през какво преминах, но си спомням, че беше ужасяващо и изяждащо", сподели Кръстанова.

Риалити звездата също сподели за трагедия в живота й, която й се е случила още когато е била малко дете:

"Аз загубих майка си на 11 години в автомобилна катастрофа. След като родих, толкова силна липса от нея никога не бях усещала. Това, че останах без майка на толкова малка детска възраст, ме изгради като силен човек. Бих казала, че това ми вреди, защото се обвинявах, че съм много силна, а не мога да се справя.

Хвърлях обвинения към себе си, наранявах и обиждах хората около мен. Несъзнателно или съзнателно отблъсквах съпруга си, а постоянно исках да е до мен. Това беше моментът, в който с моя съпруг се разделихме, защото следродилната депресия стигна до дупка. Не знаеш дали искаш, като ти подават ръка, да я хванеш", разказва служителката на реда, за да обясни, че състоянието е безпощадно и към близките.

Кръстанова направи и апел към всички страдащи от следродилна депресия и техните близки:

"Молбата ми към всички момичета, които раждат и не се чувстват ок: Потърсете помощ! В България е срамно, но има една професия, наречена психолог. Аз не отидох и съжалявам, защото можеше да преживея много по-лесно.

За близките - помагайте им не само физически. Помагайте им духом с повдигащи приказки, правете им комплименти, казвайки колко добри родители са. В никакъв случай изходът не е изходът, който избра Биляна", завърши Маргарита.

Четете още

Мистерия около случая с Биляна,която се хвърли от сграда

Мистерия около случая с Биляна,която се хвърли от сграда

Откритата мъртва майка Биляна страдала от тревожно разстройство

Откритата мъртва майка Биляна страдала от тревожно разстройство

Реклама
Реклама
Реклама