Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19153920 www.bgdnes.bg

ВАЖНО! Утре пускат парното в София

Поетапно пускане на парното започва утре в София!

"Уведомяваме Ви, че от 21.10.2024 г. (понеделник) поетапно ще започне подаването на топлинна енергия към клиентите на дружеството. Първо ще бъдат захранени училища и детски градини, след това административните и жилищни сгради.

Във връзка със старта на отоплителния сезон, напомняме на своите клиенти:

- Преди пускане на отоплението е важно да са приключили всички ремонти по вътрешните инсталации и те да са запълнени. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация е източена.

Реклама

- Необходимо е вентилите на радиаторите да са отворени на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела.

- Важно е дисплеите на електронните уреди за дялово разпределение, монтирани върху радиаторите, да бъдат проверени. В случай, че дисплеят е блед или угаснал, е необходимо незабавно да се свържете със своя топлинен счетоводител.

Допълнителна информация във връзка със старта на отоплителния сезон може да получите на телефон 0 700 11 111, както и на дигиталните канали на дружеството", написаха от "Топлофикация София".

Четете още

Има начин как да намалим 50% от сметката за парно

Има начин как да намалим 50% от сметката за парно

"Топлофикация" с ВАЖЕН СЪВЕТ преди началото на зимния сезон

"Топлофикация" с ВАЖЕН СЪВЕТ преди началото на зимния сезон

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама