Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1918903 www.bgdnes.bg

Нова перверзия тресе американци

Нискобюджетна компания от Детройт печели хиляди долари от нова перверзия, обхванала американците. Фирмата трупа пачки, като отвлича богаташи, без за живота им да има реална опасност.

Разработената от Адам Тик доходоносна ниша включва похищения, връзване с белезници, пръскане с лютив спрей, бой и наранявания на лица, склонни да платят между 500 и 1500 долара за "удоволствието".

Реклама

"Става дума за екстремна игра, в която всички любители на силните усещания и уморени до смърт от скука милионери могат да ни поръчат да бъдат отвлечени, без да се страхуват наистина за живота си", коментира "бизнесменът" Тик. "Това е един от редките начини хората да забравят за ежедневието си и да изпитат силни емоции, които да им се запечатат в съзнанието до края на живота им", допълва бившият рапър. 


Фирмата на Адам е регистрирана според американските закони, макар да носи стряскащото име "Екстремно отвличане". Нейни клиенти вече са били доста известни богаташи от града, които останали супердоволни от услугата. Много от тях споделят, че тръпката е изключително силна, защото  организаторите на похищението били истински професионалисти и пресъздавали напълно правдоподобно драматичните моменти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама