Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1926290 www.bgdnes.bg

Бременна майка уби трите си деца и се хвърли от 15 м височина

Майка, бременна с четвъртото си дете, уби трите си дечица в своето жилище и се самоуби, хвърляйки се от 15 м височина от надземен паркинг в градче край Норич, съобщава „Дейли мейл".

Малко преди да се разиграе трагедията в Лоустофт, 23-годишната Фиона Андерсън пуснала във фейсбук съобщения, в които разкрила мъката си. Обяснила, че бащата на децата я напуснал заради друга жена. „Ние те обичахме, не се отказахме от теб, въпреки че ти ни нарани", написала тя в социалната мрежа.

Реклама

След това пуснала снимки на децата си Левина (на 3 г.), Ади (2) и Кейдън (11 месеца), както и снимка от видеозона на неродената си дъщеричка. „Мама винаги ще ви обича и няма да ви остави", написала Фиона във фейсбук. После добавила: „Ще се погрижа за вас."

Фиона трябвало да роди на юни. Била избрала и име на четвъртото си дете - Евали
Но преди месец приятелят й Крейг МакЛелънд (24), баща на децата й, се изнесъл.

Във фаталния ден тя се срещнала в жилището с Крейг. Двата се скарали и тя го наръгала. По-късно полиция дошла на адреса, но Фиона отказала да пусне униформените. След това убила децата и накрая сама сложила край на живота си.

Охранителни камери са я записали по-късно. Предполага се, че може би тогава вече е вървяла към надземния паркинг. 

От полицията обясняват, че разследването още не е приключило. Изясняват се всичмки обстоятелства около смъртта на децата, както и около трагичния край на Фиона.

Реклама
Реклама
Реклама