Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1943847 www.bgdnes.bg

БСП е за програмно правителство на спасението

"Ние сме за програмно правителство, което да реализира политики, а не за формална коалиция, чиято цел е управлението на държавата. Въпрос на политическа зрялост е кои политически сили ще приемат нашите виждания за спасението на държавата и няма място за пазарлъци."

Така кандидатът за народен представител от Коалиция за България Атанаска Тенева отговори на въпрос за евентуална коалиция с други партии след изборите на 12 май.
Тя и колегите й от листата доц. д-р Илия Баташки, Калин Милчев и Георги Търновалийски проведоха среща с жители на район Северен в Пловдив, за да представят програмата на левицата. Не бива да допуснем още един мандат на най-голямото зло за България, чийто резултати са безпрецедентна безработица, масово обедняване и срината икономика, заяви Георги Търновалийски.

33 -годишният Калин Милчев обясни, че КБ ще се бори с много тежкото наследство на ГЕРБ от първия ден чрез конкретни мерки в във всички сфери на обществения живот - образование, здравеопазване, малък и среден бизнес. Доц. Баташки гарантира, че ако левицата спечели няма да има „калинки" във властовите структурите. БСП може да управлява, доказала го е с кадри и умения, допълни Търновалийски и завърши: Единственото спасение за България е да гласуваме с №5 в интегралната бюлетина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама