Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1944047 www.bgdnes.bg

Златко Баретата готви отмъщение

Златко Баретата подготвя кърваво отмъщение за поръчителя на атентата срещу себе си. Затова алармираха столични следователи, които безуспешно са разпитвали 4 пъти боса, опитвайки се да разберат от него кого подозира за стрелбата пред Съдебната палата.

Пред ченгетата Златко Баретата бил категоричен, че не се съмнява в бившия си съдружник Росен Драгнев - Капитана, който бе първоначално заподозрян като организатор на атентата на 29 януари. Петролният бос Росен Драгнев бе посочен от съпругата на Баретата - Калина, като заинтересован от смъртта на мъжа й непосредствено след като бившият командос инкасира 4 куршума в слабините и лекарите се бореха за живота му в "Пирогов".

Реклама

Според признанията на Калина Росен Капитана дължал над 2 милиона евро на Златко Баретата от внос на петрол. Когато бизнесменът от Казанлък бил притиснат от Златомир Иванов да върне борча си, последвали куршумите пред Съдебната палата.

Криминалистите са на мнение, че Златко Баретата умишлено саботира разследването на атентата срещу него пред Съдебната палата, тъй като планира сам да раздаде правосъдие. Той отлично знае кой е поръчител на стрелбата срещу него и рано или късно ще отмъсти, следвайки правилата на мафията - око за око, зъб за зъб. Златомир Иванов отдавна си е създал репутацията на човек, който не прощава и затова е на особена почит в ъндърграунда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама