Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1952122 www.bgdnes.bg

Найджъл Фарадж танцувал с ромите и Цветелин Кънчев, след като комбинирал БГ ракия и бира

Британският "Канал 4" направи репортаж за визитата в България на британският евродепутат Найджъл Фарадж, който се прочу с кампанията си срещу българи и румънци. Той бе посрещнат в София като ромски цар. Евродепутатът се срещна с лидера на „Евророма" Цветелин Кънчев. Фарадж бе посрещнат с голяма софра, отрупана с бутилки уиски, и цигански оркестър. Политикът се весели с ромите и дори танцува с тях.

Днес Цветелин Кънчев заяви в предаването „Всека неделя" по Нова телевизия, че е клипът е бил направен като реклама на Найджъл Фарадж за изборите. Ромският лидер пък е предупредил евродепутата, че който си прави реклама на гърба на ромите, му носи нещастие.

Реклама

Кънчев припомнил на Фарадж, че и в България и има британци педофили, които изнасилват малки деца, и го помолил никога да не слага ромите под общ знаменател.

"Никога не си е представял, че ще танцува. Просто комбинацията с хубавата българска ракия и бирата, която си носеше, оказа такова влияние. Човекът се отпусна.", разказа Цветелин Кънчев.

Ромският лидер каза, че имало много любопитни кадри с Фарадж, които не са били излъчени. Накрая водещият Кеворк Кеворкян пък го призова да даде тези неизлъчени видеа.

„Циганите няма да се продават на тези избори, мангасарите могат да се продадат, но те не ме интересуват. Разликата между циганин и мангасар е като между българин и ганьовец", коментира пък предстоящите избори в Българя Цветелин Кънчев.

"Прошка няма да има за никого, който се опита да купи цигаски гласове. Заявявам на всички лихвари, сводници, че ще отмъщавам. Хубавото е, че в момента на пазара има много купувачи. Започнаха и финансовите спорове, а това работи за нас. В циганските махали наркопласьори, лихвари и крадци купуват гласовете. В момента западна телевизия прави разследване за тези продажба", зяви Цветелин Кънчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама