Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1979433 www.bgdnes.bg

Ще стана 200 кг! (23-годишната се тъпче с фуния)

Изящно и красиво някога момиче се тъпче всеки ден с 5000 калории, за да стане 200 кг, след което да участва в конкурси за красиви дебелани.
23-годишната Тами Йънг буквално се тъпче с храна и не спортува въобще, за да достигне заветната цел. Амбициозната девойка вече е достигнала тегло от 102 кг, но с много усилия - често пъти тя поглъща храната насила, понякога с фуния, защото организмът й отказва да я приеме. Странната диета на Тами струва около 80 евро дневно, които тя се надява да избие, когато започне да се снима за модни списания за пищни дами. За по-пълноценен ефект от дебелеенето Йънг почти не излиза от вкъщи, за да не харчи ценни калории, и цялото време прекарва в консумация на бързи храни и сладкиши.
Неоценима подкрепа в начинанието й оказва гаджето Йохан Уберман, който често пъти влиза в ролята на мъчител. Именно на 28-годишния мъж се пада честта да сипва протеинови шейкове във фунията, които Тами трябва да преглътне. Докато чака деня, в който ще натрупа необходимите килограми, момичето печели от фотосеанси в онлайн фетиш сайтове. На тях тя облича секси бельо и пред камерата започва да се храни обилно с най-различни тлъсти манджи. Порталът на Йънг е един от най-посетените сред феновете на фетиша към дебели и красиви девойки, които пръскат луди пари само да я гледат как се кълчи и тъпче с пържени пилета, понички и цели пити кашкавал пред очите им.
"Тялото ми е толкова секси при 100 кг, но аз искам да стана 200", твърди Йънг. Преди време тя била здраво момиче тийнейджър и със своите 50 кг можела да носи тесни джинси, обичала да играе волейбол и да излиза навън с приятели.
"Феновете й няма да помогнат, когато настъпят проблемите със здравето, които неминуемо я очакват", коментират лекари. "Тя рискува да умре рано", директна е д-р Клод Матар от център за отслабване. Това обаче не притеснява и грам Тами.
"Не съм била по-щастлива през живота си. Работя здраво, за да трупам кила. Нищо не може да ми попречи да постигна целта си. Знам, че е противоречиво, но яденето ми доставя удоволствие. Изкарвам много пари и ми харесва това, което правя. Искам да правя още пари", твърди младата дама.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама