Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1979448 www.bgdnes.bg

Тийнмайка взе $1,5 млн. за порно

Домашното порно на тийнмама №1 в света Фара Ейбрахам буквално подпали мрежата и за по-малко от 12 часа събра над 2 млн. гледания.
Клипчето на риалити звездата постави нов световен рекорд в категорията и отнесе в историята предишното постижение отпреди три години на Ким Кардашиян и рапъра Рей Джей. Родената през 1992 г. в щата Айова Фара е майка на четиригодишна дъщеря, която ражда, когато е едва на 16 г. Звездата на еврейката изгрява през декември 2009 г., когато става част от риалити формата на МТV "На 16 и бременна", който през следващите сезони се преименува на "Тийнмама". За последно шоуто се излъчва през лятото на миналата година, когато секват и приходите на атрактивната брюнетка.
За да осигури старините си, Ейбрахам предлага на най-известната продуцентска компания в порнобранша "Вивид" да направи домашно порно за тях с професионален актьор. За целта едрогърдата американка има и точно определена сума, която държи да получи от продуцентите - 2 млн. долара. В крайна сметка склонява на 1,5 млн. в зелено, а за неин екранен партньор е избран Джеймс Дийн.
"Поначало не съм такъв тип момиче, което ще снима подобен род филми. В частния си живот не съм активна, както се вижда и от лентата. Нямам гадже и не ходя на срещи с мъже. Но имам дете, за което трябва да се грижа, което наложи тази ситуация", обяснява пред E!News новоизгряващата звезда на американското порно. "Без подкрепата на родителите ми нямаше да се осмеля на тази крачка. Все пак става дума за много пари, с които ще осигуря бъдещето на щерка ми София", допълва Фара.
Тя остава самотна майка, докато е бременна в осмия месец, когато гаджето й и баща на детето умира в нелепа автомобилна катастрофа. С част от хонорара за креватните си упражнения с надарения порноактьор Ейбрахам вече си купила лъскаво "Ламборгини", а останалите смята да инвестира в ексклузивен ресторант.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама