Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1979530 www.bgdnes.bg

Топмафиот си смени пола

Находчив престъпен бос от Колумбия си постави силиконови гърди и прие женски образ, за да отърве присъда от 60 г.
Жестокият 30-годишен бандит Джовани Ребольедо се преобразил в пищна красавица с множество пластични операции, за да скрие истинската си самоличност от органите на реда. Изтъняване на носа, пищен бюст, стегнато дупе и куп други процедури превърнали Джовани в сексапилната Розалинда. Без да пести средства, укриващият се от правосъдието бандит използвал елитни местни хирурзи, които да го преобразят до неузнаваемост. Според непотвърдени данни Ребольедо похарчил 14 хил. евро за медицински интервенции, но считал, че парите са правилна инвестиция.
През 2012 г. тарикатът е осъден на 60 г. затвор за отвличане на хора. Няколко месеца по-късно обаче мафиотът с помощ отвън успява да избяга от пандиза. Джовани бил един от главатарите на страховитата банда "Лос топос", която действала в столицата Богота. Тя похищавала богати хора, като ги запознавала с млади жени, които ги прелъстяват и упойват. Гавазите на Ребольедо след това вземат жертвата и я закарват в специално пригодени помещения. Там колумбийските баровци били измъчвани с ток, докато не разкрият ПИН кодовете на банковите си карти и не се разделят с парите и ценните си вещи.
Идилията на Розалинда-Джовани е развалена, след като при операция на полицията срещу проститутки в град Баранкия той отново се оказва зад решетките. Там цялата истина лъснала наяве. Ребольедо до последно пред ченгетата твърдял, че е станало объркване и той-тя е улична компаньонка. Сега освен първоначалната си присъда престъпникът ще трябва да излежава и втора за бягство от ареста, което на практика означава, че ще прекара остатъка от живота си зад решетките.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама