Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1982140 www.bgdnes.bg

Футболна фенка овлажни скамейка

Сръбската Лариса Рикелме овлажни с гениталиите си резервната скамейка на любимия си „Партизан“ (Белград) седмица преди вечното дерби с „Цървена звезда“.
Силиконовата блондинка Сандра Йованович по този начин реши да стимулира любимците си за убедителна победа срещу общия им враг в "червено-бяло", която ще им гарантира шеста поредна титла в местното футболно първенство. Цицорестата риалити звезда е отявлен фен на "гробарите" и никога не пропуска възможност да подкрепи отбора си в трудни моменти. Дни преди мача на 18 май обстановката в "черно-бялата" съблекалня, където се подвизава и българският национал Иван Иванов, е доста изнервена. Само преди няколко седмици титлата в Сърбия изглеждаше предрешена в полза на "Партизан", но необясним срив в играта на отбора позволи на "звездашите" да съкратят преднината им и да застрашат първото им място.
Със специално разрешително на управата на "черно-белите" Сандра е заснела нестандартната фотосесия на скамейката и терена, където показва само част от прелестите си. Оригиналният начин за подкрепа на ритнитопковците буквално взриви общественото мнение в западната ни съседка. Консервативно настроените футболни фенове не одобряват гаврата на еротичния модел със свещените символи на клуба, докато по-разкрепостените са на мнение, че секретите на Сандра ще се окажат добра поличба за "гробарите" и те ще размажат "звездашите".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама