Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1983329 www.bgdnes.bg

Жорж Ганчев тегли майната на изборите

"Комерсиалната машина победи на тези избори. Една Миглена Кунев вкара такива пари в билдбордове, а ГЕРБ трябваше да вложи парите си в сиропиталище. Скандално е ГЕРБ да не направят изявление след изборите. Това е голямо неуважение", коментира Жорж Ганчев в сутрешния блок на Нова телевизия парламентарните избори.


Той не обезпокоен, че е неговите резултати са ниски. "Майната му на това, тъй като ние сме тук, за да сме полезни", отсече политикът.

Реклама

"Не искам никакъв ГЕРБ в парламента, защото те направиха толкова глупости. Защо не влизат нови хора в БСП. На пресконференцията им в НДК видях едни физиономии на лаици. Това момченце, Станишев, губи 4 пъти, да си ходи. Двамата с Орешарски да се хванат за ръка и да кажат, че това ще е едно патриотично правителство, което ще пази България. Въпреки критиката си, Ганчев им предлага своята помощ. Болен Лидеров да бъде министър-председател. Моля!? Такива партии по света изобщо не се коментират", заяви още той.

"Трябва всеки да гласува в тази държава. Но за да се случи това, се налага да има закон като в Гърция", предлага Ганчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама