Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1984747 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Нелина: Войната между Емилия и Анелия е менте!

Иво АНГЕЛОВ

Войната между фолкпевиците Емилия и Анелия заради бизнесмена Коко Динев е фалшива и двете го играят врагини в публичното пространство. Това разкритие направи пред "България Днес" колежката им Нелина.

Русата изпълнителка от Русе още преди години имаше връзка с бизнесмена и много добре го познава. След това в неговия списък от попфолк завоевания влязоха Анелия, с която сключи брак и има дете (дъщеря Ивон), последвана от Емилия, която също го дари с наследник (син Иван).

Реклама

"Твърденията за омраза между двете са силно преувеличени. Аз лично никога не съм ги виждала да участват в скандали или да се карат по време на концерти. Тотална измислица са информациите, че двете не могат да се гледат. Аз съм свидетел на това, че те са в добри отношения, които показват по време на съвместните ни участия", коментира Нелина.

През последните месеци Емилия и Анелия заляха публичното пространство със словесни нападки. Гълъбовчанката призна, че колежката й тормози семейството й вече години наред и постоянно си търси повод да се вижда с Коко Динев. Заралийката пък отвърна на удара с твърденията, че врагинята й си търси поводи за скандали, за да се шуми около нея.

Същевременно Нелина не отрече появилата се информация, че има нов мъж в живота си - 60-годишен мултимилионер. Според мълвата солидният бизнесмен забелязал красавицата на коледно парти на една от фирмите си, където Нелина била поканена за участие. Искрата помежду им пламнала веднага и двамата бързо се разбрали. Разведеният милионер обърнал гръб на роднини и деца и избрал да живее на семейни начала с певицата. Двамата дори обмисляли да организират пищна сватба.

"Не искам да коментирам личния си живот. Нека хората да си мислят каквото искат - не виждам смисъл да обяснявам какво е положението, защото постоянно за мен се пишат различни неща. Сега работя по нови песни и щом ги направя, ще разказвам за тях", каза още Нелина.

 

Легенди около бащата на детето й

Пълна загадка витае около бащата на детето на Нелина - Кристиан, но най-упоритото предположение е, че точно Коко Динев е таткото.

Нелина обаче отрича този слух, както и друга информация - че баща на детето й е мастит бизнесмен от Гълъбово. Тя определя догадките като пълна измислица.
"Детето знае - това е най-важното", категорична е певицата. Според Нелина баща и син поддържат нормални отношения, срещат се, виждат се, което тя намира за напълно редно.

Реклама
Реклама
Реклама