Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2001940 www.bgdnes.bg

Супермацка се самоубива с храна

Популярната тв водеща от Австралия Аджей Рочестър от изящна и красива мацка се превърна в сумо борец.
Красивата някога блондинка, която в продължение на четири сезона - от 2006 до 2009 г., командваше парада в касовото шоу за отслабване на знаменитости The Biggest Loser, е напълно неузнаваема даже и за най-големите й фенове. 44-годишната майка на едно дете напълно е изоставила здравословния начин на живот и се е отдала на неудържимо плюскане, заради което е напълняла с 48 кг.
"Седмично трупам по 1 кг към теглото си. Закуската ми е като за трима - две големи палачинки, три парчета бекон, две яйца и две наденички. И всичко изяждам. За обяд нещата са още по-обилни. Веднага след храненето лягам да дремна малко и да почина, защото почти не мога да ходя от запушване на артериите. Най-често за вечеря поръчвам бърза храна - хамбургери и картофки. Нещата са сериозни, защото се утрепвам от ядене, но не мога да спра да се тъпча", коментира апетитната само допреди 4 г. години мацка.
Причината за огромното затлъстяване е емоционален срив на Рочестър. Когато приключва четвъртият сезон на воденото от нея предаване, Аджей остава без работа и изпада в дупка. Малко преди това тя е развалила годежа с годеника си Мартин Глейв, който е високопоставен мениджър в телекомуникационна компания в Лондон. Депресията на телевизионната звезда се изостря още повече, след като лекарите откриват, че синът й страда от рядкото заболяване синдром на Аспержи, подобно на аутизма.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама