Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2012159 www.bgdnes.bg

Наркоман потроши жена

Служителка на бензиностанция бе жестоко пребита при опит за грабеж. Нападателят блъскал главата на жената в асфалта и я удрял с паве. Само бързата реакция на полицията спасила служителката.
Инцидентът станал към 3.30 часа в денонощната бензиностанция на изхода на град Рила в посока Кочериново. Mъж с качулка на главата пристигнал пеш. Поискал да си купи сладолед от витрината пред вратата на обекта. Когато служителката вдигнала капака на хладилника, нападателят я сграбчил, извадил от джоба си паве, с което я халосал по главата. Служителката успяла да се отскубне от нападателя и изтичала в сградата, но бандитът я догонил и продължил да я удря с камъка по главата.
Обляна в кръв, 44-годишната жена успяла да натисне паникбутона, след което побегнала навън, викайки за помощ. Маскираният обаче я настигнал, с ритници я свалил на земята и започнал да блъска главата й в асфалта.
На петата минута след подаване на сигнала пред бензиностанцията пристигнали ченгета, които успели да озаптят и да арестуват нападателя.
Маскираният мъж се оказал 30-годишен от Мездра. Димитър, който по неофициална информация е наркозависим, бил на гости на баба си в Рила. Най-вероятно се опитал да обере бензиностанцията, за да си набави хероин. От кюстендилската полиция съобщиха, че той е бил задържан за 24 часа.
Служителката на бензиностанцията е транспортирана с линейка до многопрофилната болница в Благоевград. Жената е с комоцио, по главата си е имала дълбоки рани, които се наложило да бъдат зашити. Цялото й тяло е покрито със синини от ритниците. Пострадалата е поискала да не бъде оставяна да лежи в болница и е била закарана с линейка до дома й в Кочериново.
"Дошъл е с предварително обмислен план за нападение, вероятно с цел грабеж, бързата реакция на полицията е спасила колежката ни", коментираха служители от дневната смяна на бензиностанцията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама