Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2014941 www.bgdnes.bg

Децата само с бански на плажа

Майките от най-популярния форум за майки и бременни bg-mamma искат децата само с бански на плажа.

Това предлагат няколко потребителки, които смятат, че хлапетата трябва да са задължително поне с гащи на пясъка, за да не привличат погледите на непознати педофили.

Реклама


Жените от форума са създали тема за това как трябва безопасно да се качват голи снимки на бебета в социалната мрежа, за да не попаднат в многото сайтове за детска еротика.

"Моя приятелка започна да слага пароли на всички албуми", разяснява една от БГ майките. По думите й често в нета самите майки качват на невръстните си хлапета предизвикателни фотоси, за да участват в различни конкурси. Така обаче те могат да се използват за порнографски цели.

БГ мамите изобличиха сайт с еротични фотоси на деца. Преди време потребителките от форума попаднали на страницата с предизвикателни снимки на невръстни момиченца. Веднага подали сигнал до съответните служби. Оттам им отговорили, че въпросният сайт се поддържа от сървър в Холандия и че родните власти нямат много правомощия, единствено могат да ограничат рекламите на този сайт в популярните БГ портали.

Междувременно по темата за голотата на плажа преди дни изразиха своето безпокойство и няколко църковни структури. Там част от протестантите се оплакаха, че докато извършват кръщавки в морето, често им се налага да съзерцават жени, голи до кръста. А това е в противовес на църковния морал по време на встъпването на човека в християнската вяра. По тази причина няколко протестантски пастори направиха декларация за ограничаване на монокините на общия бургаски плаж и я депозираха в местната община. Същата подписка беше подкрепена от местни православни католически свещеници.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама