Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2015182 www.bgdnes.bg

Най-голямата дискотека в Кюстендил гори, управителят изваден целия в кръв

Най-голямата дискотека в Кюстендил "Планета" гори в момента. На място са полицаи и пожарникари, които потушават пламъците. По информация на очевидци от заведението преди 20 минути е изваден млад мъж с окървавена глава, който е буйствал и се е наложило да бъде усмирен от служители на полицията преди да бъде качен на линейка на Спешен център в града.


Според очевидци изваденият от горящото заведение е управителят на култовата дискотека „Планета" Цветелин Иванов, зет на богатия кюстендилски бизнесмен, собственик на златарски ателиета в Кюстендил, Варна и Благоевград Иван Лудачки. Всички в Кюстендил наричат Цветелин - Цеци. Той се води управител на дискотеката, тъй като и тя е собственост на фамилия Лудачки.

Реклама

Преди година Цеци направи опит за самоубийство, като се простреля в главата със законно притежавания си пистолет в същото заведение. Криминалисти от Кюстендил си спомнят и други инциденти с управителя, който след употреба на алкохол няколко пъти е гонил целия персонал и клиенти на заведението, тъй като не му харесвало да има хора и те го дразнели.

Това е вторият пожар в дискотека „Планета" за последните 3-4 години. Досега не е установено какви са причините.

Преди около 2 години синът на Иван Лудачки бе открит прострелян в личния си автомобил пред хижа в полите на Витоша. Тогава столичните криминалисти обявиха, че става въпрос за самоубийство, пистолетът бе намерен в колата. По-късно излязоха информации, че синът на кюстендилския бизнесмен е имал задължения, за които бащата не знаел. По време на самоубийството му в него трябваше да има голяма сума пари, която така и не беше намерена. Парите идвали от Варна, където семейството има бизнес, а синът трябвало да донесе в Кюстендил заработеното там.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама