Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2015201 www.bgdnes.bg

Биячът на лекарите от “Спешна помощ” – закоравял рецидивист

Един от мъжете, нападнали екипа на "Спешна помощ" преди дни, е регистриран за криминални прояви. Домакинът на купона, където се разиграл побоят над лекарите и друг път е влизал в полезрението на полицията.


През 2006 г. Ленко Панов e разследван за нападение. Когато разбира, че предстои арест, Ленко се укрива. Ченгетата го издирват из цялата страна за тежко криминално престъпление и накрая попадат в полезрението му случайно. Тогава Ленко прекарва известно време в ареста.

Реклама

В нощта на нападението от дома му подават сигнал за припаднало момиче по време на честване на абитуриентски бал. Лекарите, които пристигат на адреса, са нападнати още на улицата. Съседи на Панови твърдят, че чули всичко, но се страхували да се намесят. През това време д-р Красимир Йорданов и медицинската сестра успяват да влязат в дома, за да прегледат припадналата Таня. Влиза и шофьорът, който е предупреден, че по всяка вероятност ще се наложи момичето да бъде транспортирано с носилка. Вътре вече мелето е в разгара си. Шофьорът все пак успява да натовари Таня на носилката и я вкарва в линейката.

В "Пирогов" лекарите констатират, че се касае за тежка интоксикация, а измерените стойности са над 4 промила.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама