Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2020089 www.bgdnes.bg

Разкрит е съучастникът на Хастара

Месец и половина след като автомобил, в който пътува шефът на ДАНС Константин Казаков, е нацелен от мощен джип, вече е разкрит съучастникът на извършителя. Според очевидеца Асен Колев-Хастара духва след катастрофата от местопроизшествието с помощта на своята приятелка Петя.
Свидетелят видял как белият "Роувър" се забива в дансаджийското "Пежо" на Константин Казаков под моста на влюбените в София. Секунда след сблъсъка от джипа излиза Асен Колев-Хастара. Изпеченият автоджамбазин се вмъква в следващия го автомобил "Ауди" и изчезва в неизвестна посока. До ден днешен от Хастара няма следа, обявен е за общодържавно издирване. Не помага и фактът, че застраховател е обявил сериозна парична награда за "главата му".
Благодарение на появилия се преди 20-ина дни свидетел е станало ясно, че съучастникът на Хастара е... неговата интимна половинка. Става дума за 24-годишната Петя Иванова. В понеделник тя е била привикана за разпознаване и съответно - категорично посочена от очевидеца като жената, шофирала автомобила, с който възлюбеният й духна.
Според данните, които събрали ченгетата, досущ като Бони и Клайд, Хастара и Петя работели в екип. В малките часове на 11 април те първо задигнали "Ауди", а след това използвали возилото за подсигуряваща кола. Именно с нея те отишли на ул. "Славище" в квартал "Лозенец", където Хастара отключил джипа "Роувър" и го подкарал към мястото на сблъсъка с Константин Казаков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама