Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2022555 www.bgdnes.bg

Корнелия Нинова плаши Цветанов със съд

"Ако продължавате да говорите за мен и СРС-та ще си потърся правата по съдебен ред."

Това заяви червената депутатка Корнелия Нинова в отговор на изказване на Цветан Цветанов, че срещу нея са използвани специални разузнавателни средства.
Говорите за сересета, а защо не споменавате как вашият партиен лидер Ахмед Доган беше подслушван с разрешение от тогавашния вътрешен министър Михаил Миков, обърна се към Христо Бисеров от ДПС бившият вътрешен шеф.

Цветанов нападна Бисеров и за нападките му срещу подалия оставка шеф на ГДБОП Станимир Флоров. Този бивш служител на ГДБОП през целия си живот е отдал всичко за държавата и за европейската й интеграция, защити бившия си подчинен Цветанов. И декларира от трибуната: Нито Флоров, нито аз сме подсъдими.

"Много пъти съм отговаряла по въпросите за това, за което говорите и съм получила отговор от държавата, че не съм извършила престъпление", отсече Корнелия Нинова по изказването на Цветанов, че и тя е била подслушвана от своите. "Срещу мен няма СРС , а разпечатки на разговори по мобилен телефон", изтъкна Нинова. Тя се закани и на "измекяра на ГЕРБ" Яне Янев, който не подал никакви данни срещу Нинова в прокуратурата, въпреки че публично я разнасял с редица обвинения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама