Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2026038 www.bgdnes.bg

Това остана след канибала от Маями

Жертвата на зловещия канибал от Маями оцеля, макар да изгуби зрението си.

Година след кървавата атака посред бял ден клошарят Роналд Попо почти се е възстановил и дори се учи да свири на китара. Според американските таблоди мъжът е комуникативен и проявява добро настроение въпреки раните си.

Попо още е в болницата "Джаксън мемориал" в Маями, където полагат специални грижи за него. Всеки ден той прави упражнения с помощта на терапевти и вече е свикнал да се ориентира и без да вижда. Преди дни заедно с медицинския персонал Роналд отпразнува и 66-ия си рожден ден.

Реклама

Скитникът попадна в лапите на дрогирания Руди Юджийн в края на май 2012 г. Младият чернокож мъж хукна чисто гол в свръхвъзбудено състояние по магистрала в Маями. Край един от прелезите той атакува Роналд и за минути го обезобрази. Канибалът буквално изяде лицето му, преди да бъде застрелян от полицията.

Под влияние на супермощен синтетичен наркотик Руди не се спря дори и след първите изстрели на ченгетата. Наложи се той да бъде прострелян цели 5 пъти, преди да спре гнусния си обяд. Клетникът бе откаран в тежко състояние в болница, където лекарите установиха, че над 70% от лицето му е изядено.

Клошарят изгуби и двете си очи, няма и нос. След серия от пластични операции животът му е вън от опасност, но следите от зловещите рани не могат да скрият.

Според полицията канибалът е бил буквално дрогиран от нов вид дрога, наричан "соли за баня". Разпространяват се незаконно през интернет, но ефектът им е брутален. Водят до рязко покачване на телесната температура, мощен прилив на сили и параноя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама