Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2028597 www.bgdnes.bg

Катастрофирал с разкъсан далак и черен дроб вървя 2 км пеша

Баща на две деца загина при зверска катастрофа малко след полунощ на пътя от Минерални бани към Хасково. 44-годишният Димо Петров загубил контрол върху волана и навлязъл в насрещното. Последвал зверски удар върху крайпътните дървета, едното от които е отрязано направо като с резачка.


Димо загинал на място, но с него пътувал и човек на име Иван, известен като Дългия. Той е толкова зле, че в момента в хасковското отделение на ОАРИЛ се борят за живота му. Мъжът е с разкъсан далак и черен дроб и със сериозни увреждания на белия дроб. Въпреки тежкото състояние, в което се намира, Иван е вървял пеша до комплекс "България" в Минерални бани, който се намира на около два километра от мястото на катастрофата.

Все още много обстоятелства около тази катастрофа не са изяснени. Факт е обаче, че две деца на 10 и 13 г. останаха без баща, а и не се знае дали Иван ще успее да се измъкне от лапите на смъртта. Само преди ден Димо се е готвел да посрещне рождения ден на малката си щерка, сега близките му готвят погребение. Органите на МВР работят по случая.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама