Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2030507 www.bgdnes.bg

Кървав екшън във Варненския затвор!

Брутален побой, който впоследствие прераснал в кървав екшън, се разиграл във Варненския затвор. Мелето станало в петък преди обяд, a в него взели участие трима пандизчии.


До баталната сцена се стигнало след хвърлени обвинения за откраднати маратонки. Двама от затворниците, посочени от свой колега по съдба като виновници за изчезналите маратонки, го приклещили в една от килиите и го спукали от бой.

Реклама

Малко по-късно обаче, след като се посъвзел, набитият пандизчия грабнал нож и тръгнал да търси мъст. Отишъл при побойниците и намушкал единия от тях в бедрото.

"Имаше такъв инцидент. Станал е след размяна на обидни реплики. Единият от лишените от свобода е нанесъл прободна рана с нож на друг затворник. Материалите са докладвани по каналния ред и случаят е в процес на изясняване", обясни шефът на затвора във Варна Росен Желязков.

Наръганият пандизчия е бил откаран от екип на „Бърза помощ" в болницата „Света Анна", където е настанен без опасност за живота, обясни д-р Антоанета Касабова, заместник-шефка на спешните медици в морската столица.

„Пробождането на бедрото не е било много опасно, защото не е засегнат голям кръвоносен съд и не е предизвикан обилен кръвоизлив", разясни д-р Касабова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама