Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2031002 www.bgdnes.bg

Пейчо и синовете на Джабара спретнали мелето в затвора във Варна

Небезизвестните Пейчо Пейчев и Мариян и Мартин, познати като синовете на Слави Джабара, спретнали кървавото меле във Варненския затвор.


Пейчо, който през януари заедно с Иван Славков и още трима души, бе осъден по т. нар. мегадело в морската столица, изригнал като разбрал, че маратонките му са откраднати. Това била и причината за последвалия екшън, довериха запознати с мелето в тюрмата.

Реклама

Осъденият на две години и половина затвор за участие в организирана престъпна група Пейчев се усъмнил, че именно синовете на Джабара са свили маратонките му и им потърсил сметка. Те от своя страна го приклещили в една от килиите на пандиза и му теглили як пердах.

Малко по-късно Пейчо върнал вендетата, като намушкал в бедрото единият от братята. За щастие прободната рана се разминала на сантиметри от централната артерия, а от там и фатален край за намушкания.

Раненият затворник е настанен във варненската болница „Света Анна" без опасност за живота, а Пейчо е натикан в наказателна килия на втория етаж в затвора.

Пред БЛИЦ шефът на тюрмата Росен Желязков обясни, че прободната рана е нанесена с нож, но според съпругата не Пейчев, това не било така, обясняват нейни познати. Според жената на Пейчо, като тръгнали да го бият, той грабнал първото желязо, което видял и го метнал по крака на единия от нападателите.

Въпросните Мартин и Мариян „били наркомани", но не е ясно за какво изтърпяват присъди. За баща им се говорело, че бил се въртял около Михал, който държал заведения във Варна. Преди години той стопанисвал оборотно заведение на първия етаж на Младежкия дом в морската столица.

Реклама
Реклама
Реклама