Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2031241 www.bgdnes.bg

Музикант: Когато чуете по телевизията "народен любимец" да говори "истини", отидете и го изчакайте

Музикантът от група "Ревю" Васил Гюров се изправи срещу връщането на тютюнопушенето на обществени места. Той отиде да посрещне депутата от "Коалиция за България" Спас Панчев пред сградата на БНТ, след като народният представител бе гост в сутрешния блок на телевизията.

"Когато чуете по радиото или телевизията някой "Народен Любимец" да говори "Истини", отидете и го изчакайте пред входа (ще ви отнеме 15 мин). Може да не казвате нищо. Достатъчно е само да го гледате с любов...", написа Гюров в профила си във фейсбук.

Реклама

Докато течеше предаването на БНТ, музикантът отбеляза в социалната мрежа, че отива пред телевизията, за да се "разправи" с червения депутат, "който обяснява как хората получават инфаркти, защото са си загубили работата поради забраната за тютюнопушенето".

"Не ви ли е срам бе? Вие ставате слуги на ресторантьорите, защо не се загрижихте нещо за образованието, за културата, а първата ви работа е да оправите ресторантьорите?", попита Гюров Спас Панчев.

Според народния представил ресторантьорството е единственият работещ бизнес у нас.

"Как това да е единственият бизнес в България? Говорите ми глупости на търкалета!", заяви музикантът. "Тази държава не е само бизнес, в нея има и деца, и подрастващи, и пенсионери", допълни той.

"Следващият път като говорите неистини, ще дойдем 100 души да ви потърсим отговорност", каза още Васил Гюров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама