Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2032414 www.bgdnes.bg

Воайор мастурбира в дамска тоалетна в ГУМ-Дупница, магазинерка го спипва

Воайор от Дупница беше хванат от магазинерка в ГУМ да мастурбира, легнал на пода в дамската тоалетна на втория етаж и надзъртайки под вратата, съобщава struma.bg.

Инцидентът станал в понеделник около 19 часа, преди магазинът да бъде затворен. Докато 18-годишна клиентка ползвала тоалетната, 27-годишният дупничанин Красимир М. мастурбирал.

Реклама

В този момент влязла собственичка на щанд в ГУМ. Потресена от видяното, се разкрещяла. Тогава мъжът се уплашил и побягнал, от страх не успял дори да вдигне панталона си. Побягнал по улицата със смъкнати гащи, опитвал се да прави огромни крачки, но не можел.

Пред полицаите магазинерката описала мъжа.

Вчера сутринта Красимир М. е задържан за 24 часа в полицията. Изплашеното момиче е подало жалба срещу него. Заведено е дознание.

Красимир М. бил стар познайник на полицията в Дупница, преди около 2 години той бил спипан посред бял ден да надзърта през малкия прозорец на тоалетните на първия етаж в ГУМ. Тогава чистачката на магазина го сварила и едва не го пребила. Полицията го задържала, но не бил съден.

Медици коментират, че воайорството е психично заболяване и най-вероятно на 27-годишния мъж ще бъде наложено лечение в психиатрия. Не може да бъде осъден, тъй като не е нанесъл никаква физическа вреда на момичето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама