Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2032440 www.bgdnes.bg

Британски даскал изнасили ученичка, прочел в дневника й, че го обича

Учител изнасили своя 15-годишна ученичка. 35-годишният преподавател по английски Стивън Бауърс е започнал секс връзката с момичето, като я целунал в училищния бюфет, а по-късно отнел девствеността й в дома си, съобщи „Дейли мейл".

Порочната афера приключила, когато той правил секс с нея против волята й, отново в дома му. Момичето твърди, че Бауърс я насилил в спалнята му, въпреки, че тя му казала, че не се чувства добре и не иска. Жертвата се решила да признае за извращението едва осем години по-късно, след консултации със специалист.

Реклама

Секс връзката започнала през 2004 г., когато момичето е било ученичка в 9-ти клас в училище в Западен Йоркшир. Бауърс пък бил много популярен сред учениците и смятан за много „готин". Пял е в училищна банда и е водил ученици на концерти.

Учителят разбрал за чувствата на момичето към него, когато тя си забравила дневника в класната стая, а той го намерил. После влязъл в сайт, използван от ученици, и написал поемата „Звездно момиче", в която признал чувства си към малкото момиче. То отговорило, изпращайки му съобщение, а той и казал, че я обича.

Първия полов акт станал през април 2004 г. „Това бе първият път, когато се докосвахме един-друг", спомня си ученичката. Тогава палавият даскал отървал момичето от хулигани в центъра на града и я завел в празния дом на родителите й. Там той й свалил сутиена и започнал да я целува страстно, но роднини прекъснали акта. Двамата обаче го довършили по-късно в дома на възпитателя.

По думите на жената, която днес е на 20 години, тя не помни да е била принуждавана да прави секс с учителя.

Говорейки за първия им полов контакт, тя разказа: „Никога не бе правил секс с девственица. Каза ми, че се вълнува много. Тогава всичко стана по взаимно съгласие. Знаех, че това е погрешно от гледна точка на закона, но си мислех, че просто законът е сгрешен".

Изнасилването е станало през есента на 2004 г. в дома на Бауърс. Двамата са гледали филм и са хапнали пица преди да отидат в спалнята. По-късно Бауърс е искал отново секс, но тя му казала, че не се чувства добре.

Според прокуратурата, учителят Бауърс се е възползвал от уязвимостта и невинността на момичето, за да я насили да правят секс. Той бе арестуван през март.

Реклама
Реклама
Реклама