Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2033483 www.bgdnes.bg

400 хил. обожават грозник

Грозник с четири лапи от рядка порода е новата интернет сензация.
Кръстоската между дакел и чихуахуа със странното име Туна е истински хит в целия свят с повече от 400 хил. последователи в социалната мрежа Instagram. Кучето е порода чиуини, но това, което го прави необикновено, е обратната му захапка. Сладкият недъг на Туна е по рождение, но въпреки него той се храни нормално.
Домашният любимец се появява на този свят през 2011 г., но собствениците му решават, че е прекалено грозен, за да движат с него между хората, и го дават в приют за кучета. Оттам го осиновява Кортни Дашер, която се влюбва в него още на пръв поглед.
 "Някои хора мислят, че той е много грозен. Не мисля така. Аз виждам едно сладко и прекрасно куче, което е създадено с една-единствена цел - да носи радост на хората", споделя Кортни. "Основното, което ме привлече в него, бе физиономията му, която много ми наподобява на тази на мистър Бърнс от анимационния сериал "Семейство Симпсън". Има странни зъби, който стърчат, набръчкана брадичка и врат, който изглежда все едно с дни е стоял във вана. Въпреки това ми харесва и исках той да усети колко много го обичам", допълва тя.
Щастливата от новата придобивка собственичка решава да направи профил на Туна в Instagram и да разкаже историята му. Буквално за часове кучето, чието любимо занимание е спането, става най-харесваното животно в социалните мрежи. Шеметният успех на домашния любимец прави от Дашер и заможна дама. Тя решава да се възползва от славата му и пуска за онлайн продажба тениски, кани за кафе и калъфи за телефон с неговия лик, които се грабят като топъл хляб.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама