Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2034718 www.bgdnes.bg

Момчето, снимало мелето между абитуриенти: Всичко тръгна от едни очила

"Нямам представа как започна боят. Имаше външни хора, които влизаха без проблем. Аз дори се представих като фотограф и ме пуснаха. Имаше и други мои приятели, бивши възпитаници, но все пак външни лица", каза Николай Кирков- авторът на скандалното клипче на масов бой на абитуриентския бал в Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ) в София, пред бТВ.

"Това се случва всеки ден", коментира той.

"Аз чух, че става дума за някакви очила, доста глупаво...Детинско е, някой ги е пипнал, те били много скъпи и така се започнало всичко", обясни Николай.

"Истината се изопачи, аз качих клипчето и за една вечер медиите избухнаха", добави той.

"Хората се радват на това зрелище, а не се отделя внимание на далеч по-сериозни неща. Това е една детска история и не трябва да се превръща в сензация, учил съм и в други училища и подобни боища стават много по-често, ходил съм и в "Биад" и там се бият", твърди младежът.

Николай обясни, че той е свалил клипчето, след като избухнал скандалът, защото всичко излязло извън контрол. Той обясни, че съжалява, че е качил видеото, защото така е пострадало училището, а Николай е доволен от обучението си там. Той разказа, че имал сериозни проблеми със семейството си, наложило се със сестра му да живеят отделно и намерил опора в училището и преподавателите там.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама