Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2035161 www.bgdnes.bg

Бареков в есемес към Цветанов: Г-н престъпник, не си трийте ръцете с мен

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е получил есемес от тв журналиста Николай Бареков с текст: „Г-н престъпник, не си трийте ръцете с мен. С неуважение: Николай Бареков". Това обяви самият Цветанов, като показа съобщението в парламента пред журналисти.

 Той уточни, че есемеса го е получил в сряда без никакъв повод.

„Аз с него нито съм се чувал, нито съм се виждал, нито поддържам каквато и да било комуникация и дори, за да не бъда обвинен в някакви други действия, не гледам ТВ7. Ето това го е пуснал вашият шеф", коментира Цветанов.

Репортер от ТВ7 попита дали с отказа на ГЕРБ в пленарните заседания се подменя вотът, а Цветанов отговори: „Не подменяме вота. Ние защитаваме точно тези над 1 милион български граждани, които вие пренебрегвате от вашата телевизия. Но вие си обслужвате само ДПС. Вие като журналист бихте ли се обърнали към когото и да е български гражданин с думата „г-н, престъпник"? Вие ще пуснете ли есемес, с който да се обърнете „г-н, престъпник"?"

Според Цветанов поведението на „новата тройна коалиция" е цинично и арогантно.

„Това е недопустимо в един парламент на държава-членка в ЕС и нека както и ПЕС, така и либералите, да видят как управляват техните партии", коментира Цветанов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама