Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2035334 www.bgdnes.bg

Бареков: Вярно е, че пратих есемес на Цветанов, не се отказвам от нито една дума

Вярно е, че съм изпратил есемес на Цветан Цветанов и не се отказвам от нито една дума, заяви журналистът от ТВ7 Николай Бареков пред Онлайн редакцията.

Цветанов от доста време обяснява моето участие в разкриването на бюлетините в печатницата в Костинброд, моят есемес беше отговор на това, посочи Бареков.

Реклама

По-рано днес зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че е получил есемес от тв журналиста с текст: „Г-н престъпник, не си трийте ръцете с мен. С неуважение: Николай Бареков".

Бареков обясни, че съобщението е било лична кореспонденция и бившият вътрешен министър не бива да спекулира с него. Защото Цветанов е нарекъл лекарите от Горна Оряховица престъпници. Това той направи публично, а моят есемес е лична кореспонденция, подчерта журналистът.

Според него по този начин Цветанов избягва основната тема - провалът на партия ГЕРБ.

Искам да го попитам нещо чрез вас - "Заявявал ли е той на предишните избори пред висши функционери на партия ГЕРБ и тогавашния шеф на ГДБОП Станимир Флоров, че ако ГЕРБ печатат бюлетините, ще спечелят изборите"? Нека да отговори на този въпрос, заяви Бареков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама