Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2036895 www.bgdnes.bg

10-годишно хлапе, син на финансист, падна от тераса на втория етаж

Синът на бившия главен счетоводител на община Дупница Васил Попов - 10-годишният Александър, падна от терасата на втория етаж в блок на улица „Иван Вазов" в Дупница, съобщава struma.bg.

Семейството живее на четвъртия етаж, но Александър отишъл на гости на свое приятелче, което живее на втория етаж. Двамата се заиграли и малчуганът се качил на парапета на терасата. Изгубил равновесие и паднал.

Реклама

Родителите му били вкъщи, чули плач, изтичали на терасата и с ужас видели детето им да лежи пред блока. Васил Попов и съпругата му Ани изтръпнали, хукнали надолу, на ръце занесли сина си в частната болница в града, която се намира на метри от блока.

Момченцето се отървало с комоцио и драскотини. Оставено било на лечение в детско отделение в болницата. Дежурният лекар през нощта решил, че детето трябва да бъде закарано в столично болнично заведение, и е откарано в болница „Токуда".

Родителите на Александър живеят в столицата. Семейтвото идва само в почивните дни в апартамента си в Дупница. Васил Попов в момента е безработен, съпругата му работи като счетоводител, разказаха съседи.

Васил Попов беше назначен от Атанас Янев за главен счетоводител на община Дупница. След като Янев падна от кметския стол, Попов напусна. Преди да стане финансист №1 на община Дупница, той работеше в столицата.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама