Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2037118 www.bgdnes.bg

Майка кла враг на сина си

Жена попадна зад решетките, след като опитала да заколи младеж, който се скарал със сина й. Нападателката била арестувана, след като очевидци на кървавата драма се обадили в полицията и разказали за екшъна. Пред униформените свидетелите обяснили, че всичко станало в следобедните часове на 4 юни. Тогава непълнолетният син на арестуваната агресорка играел футбол на площадка в кв. Ботунец. По време на играта момчето се скарало с 22-годишен младеж от квартала. Всичко тогава се разминало само с няколко псувни и закани. До физическа саморазправа не се стигнало, категорични били свидетелите.

Изневиделица около 20,00 ч. същия ден майката на непълнолетното момче изскочила на футболната площадка с кухненски нож в ръка. Там все още бил опонентът на сина й. Очевидци разказали, че двамата си разменили няколко думи, след което внезапно майката започнала да ръга младежа. Докато свидетелите се стекат на помощ, 33-годишната жена успяла да надупчи младежа на няколко места.
Разтревожени жители от Ботунец веднага се обадили на спешния номер 112. На мястото пристигат линейка и патрулка. Мъжът моментално е закаран в болница. За негов късмет нападателката не могла да го рани сериозно и няма опасност за живота му.
В сряда материалите по случая са докладвани в Софийската градска прокуратура, където на задържаната е повдигнато обвинение за престъпление по чл.115 "опит за убийство" и й била наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама