Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2044201 www.bgdnes.bg

Секси ясновидка излезе мъж!

Популярна и красива екстрасенска в Русия се оказа мъж, а истината лъсна едва след като тя бе отвлечена за откуп.

В края на май бандити похитиха в Москва 26-годишната Илона Новоселова, финалистка в нашумяло магическо риалити тв шоу. Младата ясновидка бе натикана в кола и откарана в град Сергиев Посад, в Подмосковието. След няколко часа престъпниците поискаха от семейството й откуп от 7,5 млн. рубли (около 23 хил. долара).

Реклама

Близките й успели да съберат сумата и два дни по-късно я предали на похитителите. След това Илона бе освободена, а властите тръгнаха по следите на гангстерите. Чрез мобилните им комуникации полицията ги проследи и стигна до жилището, в което бе държана екстрасенската. Накрая престъпниците бяха заловени.

Изненадата обаче дойде след признанията на арестуваните. Според тях Новоселова, която демонстрира секси имидж, всъщност е мъж. Това е 26-годишен младеж на име Андрей, който е претърпял операция за смяна на пола. Похитителите установили измамата, докато държали ясновидката в плен.

Според официалната й биография Илона се ражда в Павловски Посад, край Москва. Още на 17 години разбира дарбата си да предсказва събития и да надниква в човешките души и решава да започне да помага на хората. Славата я спохожда през 2008-а, когато участва в руския вариант на "Ясновидци" - "Битва экстрасенсов". Тя достига до финала, но там се отказва. По признанията й духовете я накарали да напусне телевизионното предаване, тъй като били недоволни от участието й.

Оттогава Новоселова редовно се появява по медиите с различни предсказания. Има и собствена фирма за екстрасенски услуги, а според руските медии дори си е намерила годеник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама