Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2044762 www.bgdnes.bg

Деветашката пещера-тунел за НЛО

Извънземните използват някои от пещерите у нас като тунели към други измерения. Това съобщи пред "ДБългария Днес" шефът на асоциация "Феномени" Стамен Стаменов. В Мексико например те ползват за целта вулкана Попокатепетъл. Само преди два дни държавната телевизия там излъчи кадри, на които се вижда как неидентифициран летящ обект влиза в гърлото на вулкана. Това предизвика тамошните уфолози за пореден път да обяснят, че мястото е любимо за НЛО.


"Да, този вулкан е четвъртоизмерен тунел, през който си влизат и излизат обектите. Има такива специални зони, които извънземните си поддържат из целия свят. У нас, въпреки че планината Витоша е изстинал вулкан, той не се ползва за тази цел, а влизат в подземните тунели, които са от най-дълбока древност", разказа Стаменов.

Реклама


Той обясни, че затова и страната ни е толкова богата на пещери от всякакъв вид. Те са енергийни зони, които водят към други измерения. Въпреки че знае кои от пещерите у нас най-вероятно са пистите на извънземните, Стаменов не пожела да уточни.
"Това е космическа тайна и аз нямам право да говоря за тайните на боговете, защото човеците правят страшни поразии после", аргументира се той.


Част от уфолозите обаче са на мнение, че сред използваните от извънземните пещери е Деветашката. Още повече че там само преди около година на втори срещу трети юни туристи забелязаха синьо НЛО. Те видели кълбо, излъчващо силна синя светлина, именно край пещерата. То за първи път е забелязано в средата на миналата година, но след това е наблюдавано още няколко пъти. През юни обаче туристи виждат странния сферичен обект да обикаля в района, съобщават от Мрежа на обединените български уфолози.


Това не е единственият случай на синя светлина, забелязвана от туристи в района. Повечето от изплашените хора споделят, че светлината се движи на около 20 метра над земята. Често се забелязва за няколко секунди и после изчезва изведнъж.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама