Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2047265 www.bgdnes.bg

Германка се мъчи три години в корсет, за тънка талия

Млада жена показа шокиращо тънката си талия след тригодишно доброволно мъчение, напъхана в корсет. 24-годишната германка Мишел Кобке не харесвала тялото си в тийнейджърските си години и мечтаела за тънка талия, съобщи Lifenews.ru.

Мишел решила, че трябва да направи нещо по този въпрос и си сложила корсет, който не свалила в продължение на три години. Резултатите след упоритото самомъчение били 40 см талия. Рекордът до момента принадлежи на американката Кейти Юнг, чиято талия при ръст 165 см е 38,1 см.

Реклама

„Каквото и да коментират, мисля, че имам идеална фигура. След като талията ми намаля, станах по-уверена в себе си и се научих да обичам тялото си. Съвсем сериозно мисля да надмина рекорда на Кейти. Вярвайте ми, тепърва ще чувате за мен", казва германката.

След като новината за намеренията на Мишел обиколи света, лекари реагираха с тревожни предположения, че подобен метод за стесняване на талията може да доведе до непредвидими за здравето и дори животозастрашаващи последици. Докторите съветват вманиачените на тази тема дами да не прибягват към такива драстични методи и да не носят стягащи корсети, което може да им коства не само здравето, но и живота.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама