Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2050162 www.bgdnes.bg

Ето ги принцесите в бяло

Ето ги най-красивите кралски булчински рокли, шедьоври на модата за последните години.

Сватбата на шведската принцеса Мадлен през уикенда отново прикова световното внимание върху одеждите на знатните младоженки. 31-годишната щерка на крал Карл Густав се омъжи за 38-годишния инвестиционен банкер Кристофър О'Нийл на пищна церемония, която още не слиза от устата на хроникьорите. Медиите в Стокхолм ехидно констатират, че венчавката е била в пъти по-зрелищна и разточителна от тази на кака й Виктория преди 3 години.

Обсъждането на всеки един детайл от празненството надмина дори еуфорията около сватбата на британския престолонаследник Уилям с миловидната Кейт Мидълтън през април 2011 г. Причината до голяма степен е във венчалната дреха на Мадлен, която според спецовете също надминава по класа дрешката на херцогинята на Кеймбридж.


Оставяме ви сами да се насладите на изящните и красиви булки, гордост на аристократична Европа. Освен Мадлен и Кейт от 2010 година насам в бяло грейнаха и избраницата на монакския принц Албер - Чарлийн Уитсток, внучката на Елизабет Втора и братовчедка на Уилям - Зара Филипс, изгората на гръцкия принц Николаос - Татяна Блатник, както и другата щерка на шведския крал - принцеса Виктория.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама