Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2050178 www.bgdnes.bg

16-годишен катастрофира и преби другия шофьор с тръба

Полицаи от Костенец са издирили 16-годишен, който с микробуса на баща си причинил катастрофа, пребил другия шофьор с метална тръба и избягал от местопроизшествието, съобщиха от ОДМВР-София.


Инцидентът се разиграл на 8 юни около 20 часа вечерта, когато 22-годишен жител на Долна баня се обадил в полицията, че е бил пребит, след като тъмночервен микробус блъснал митцубишито му.

Реклама

Колата на пострадалия била открита на пътя между Долна баня и с. Марица, ударена в крайпътно дърво и със счупено задно стъкло.

След побоя пък младият мъж бил със счупена ръка и бил откаран до Спешния център в Костенец за оказване на първа помощ.Още на другия ден станало ясно, че извършител на престъплението е 16-годишно момче от с. Марица, който причинил катастрофата с микробуса на баща му.

Тийнейджърът без книжка предизвикал катастрофата след неправилна маневра на завой, а след това бил с метална тръба невинния водач.

При огледа на микробуса са установени подбитости по предната лява врата, от него е иззета и металната тръба, оръжие на побоя. Младежът е разпитан от разследващ полицай, след което е освободен. По случая е образувано досъдебно производство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама