Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2054012 www.bgdnes.bg

Изчезналата Златина движела с 30-годишен

13-годишната Златина Иванова от Добрич, която е в неизвестност от 4 юни, е имала 30-годишен приятел, твърдят съучениците й. Те са категорични, че момичето е било в лоша компания на по-големи от нея момчета, повечето от ромски произход. "Дано е добре. Аз я познавам. Тя е от моя клас и е малко труден характер. Веднъж ми каза, че е била на дискотека във Варна с нейни приятели, без техните да знаят. Каза, че била изнасилена и че гаджето й било на 23 години", разкрива нейна съученичка.
Според други тийнейджъри от Добрич тя е живеела на семейни начала с гаджето си, който бил приятел на добричлия със зловещия прякор Кобрата. Момичето е било е в 6-и ДвУ клас на ОУ "Христо Смирненски". Участвала е и в танцова група, твърдят съучениците й.
Според други нейни познати Златина и преди е изчезвала и накрая е била намерена в село близо до Добрич.
Златина Иванова е пусната за издирване по молба на близките й. На 4 юни момичето е тръгнало за училище и оттогава е в неизвестност. Златина е на видима възраст 13-14 години, висока е 160 см, слабо телосложение, тъмнокафява коса до раменете. В деня на изчезването е била облечена с червена блуза с къс ръкав, червено джинсово яке и сини дънки, обута с черни обувки. Носи пъстра раница в лилави и сиви цветове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама