Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2056052 www.bgdnes.bg

Местан: Странна е ролята на Бойко Борисов като воайор

Минути след изказването на Бойко Борисов, че ДПС "изнасилва" БСП, Лютви Местан излезе в кулоарите на Народното събрание, за да изнесе още един урок по български език. Той явно беше засегнат от нападките на бившия премиер.


"На мен ми изглежда доста странна тази му роля на воайор", обяви Местан по адрес на Борисов. Лидерът на ДПС определи изказа на бившия премиер като "грубоват" и "недодялан" и поясни, че е "странна смес между уличен език и опит да се докосне до психологията на Фройд". Все пак той увери, че партията му по никакъв начин не е оказвала натиск върху кадровите назначения на заместник-министри и областни управители. Местан обеща, че ДПС ще направи всичко възможно дори да улесни процеса по назначенията на останалите все още незаети длъжности.

Наследникът на Ахмед Доган категорично отрече да е вярна сметката на Борисов, че БСП имат само двама министри освен премиера Орешарски, а всички останали са от ДПС. "ДПС има не 14, а 17 министри - всички министри са министри на ДПС, всички министри на ДПС са министри на БСП и всички министри на БСП са министри на 42-то Народно събрание", заяви Местан.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама