Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2056629 www.bgdnes.bg

Откриха изчезналата Златина

Ученичката Златина Иванова от Добрич е открита, научи "България Днес". 13-годишното момиче е било намерено на територията на курорт Златни пясъци.
Златина е невредима и с нея вече работят специалисти. Момичето изчезна на 4 юни на път за училище и бе в неизвестност 8 дни. Сигнал за липсата на ученичката подали близките й. За последно момичето било забелязано в кола заедно с още две момчета. Днес детето ще се прибере при семейството си. Все още не е ясно защо Златина не е споделила с близките си къде е.
"Родителите й нямат вина. Всеки от нас може само да си мечтае за такива родители като нейните", разкриват познати на Златина.
В крайна сметка се оказало, че момичето е на морето с гаджето си, което е по-голямо от нея, в курортния комплекс Златни пясъци. Предполага се, че изчезналата е отишла доброволно там, за да се забавлява, твърдят съучениците й.
Това не е първото своеволие на детето. Преди време Златина се похвалила, че е ходила на дискотека във Варна, без родителите й да знаят. Друг път била открита в село край Добрич отново след няколко дни в неизвестност.
Както "България Днес" вече писа, девойката е с труден характер, разказва нейна съученичка от ОУ "Христо Смирненски" в Добрич. Движела се в компания на по-големи от нея момчета от ромски произход, сред които бил и мъж с прякор Кобрата. Събирали се край Медицинския колеж.
"Притесняваме се за Злати и правим всичко възможно да я предпазим. Няколко пъти я предупредихме да не се занимава с тези момчета, които са по-големи и може да й навлекат неприятности", разказва друга съученичка на девойката.
"Веднъж ми разказа, че е безнадеждно влюбена в гаджето си, което е на 30 години, ама той не се държал добре с нея. Аз още тогава й казах да не се занимава, ама тя не слуша. Беше си написала и статус във Фейсбук, че само я наранява, обичала го била и не можела да го зареже", разкри още близка приятелка на момичето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама