Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2058644 www.bgdnes.bg

Богомил Бонев: Борисов лъже, не е завел нито едно дело

Бойко Борисов нямал нито едно заведено дело до момента. "Проверката за заведените от Бойко много дела по 50 хил. лв. показа, че пак е излъгал. Няма нито едно дело. Бил дал пълномощно на един адвокат, но няма заведени дела", написа във фейсбук бившият вътрешен министър и настоящ адвокат Богомил Бонев.

Освен това за неюристите да поясним: определянето на размера на неимуществените вреди, които е претърпял Борисов, зависи от претърпените болки и страдания от неверни твърдения по негов адрес.

Реклама

Доказването става със свидетели и показанията им са нещо от рода на "...много се депресира, посърна, скри се и не искаше с никой да говори, срам го беше да се покаже на улицата, отказа се от футбола, картите, политиката, Цецо и Лилето дори, мина на ксанакс, диазепам и по-тежки т.н. от арсенала на "4-ти километър" плюс бета блокери. Вместо това, Бойко ни плаши, че пак щял да дойде на власт, подхвърля дебелашки шеги за чувалите, в които щял да събере парите след съдебните дела и т.н., пише още Бонев. И допълва: "Това не му помага да обоснове размер на претърпени болки и страдания в размер и на една стотинка, камо ли на 50 хиляди лева. Адвокатите му малко да го режисират, де!", обяснява още бившият вътрешен министър.

Написаното от Бонев е в отговор на думите на Борисов, който преди два дни заяви: Завел съм доста дела срещу Сидеров, Лаков и вече не знам още кой. В следващите месеци и години, когато приключат процесите, по 50 000 лева искам, за да може да напълня чували, и да ги занеса до някой детски или старчески дом (това не съм решил). Те са богати хора, ще взема доста пари от тях. Като ги взема, ще ги наслагам в чували и ще ги нося до някой детски дом, но ще им взема парите".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама