Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2058940 www.bgdnes.bg

Христо Широков-Широката: Не съм бил Куката

Дела за клевета срещу медиите завеждат поморийците Христо Широков и Станимир Дидов. Причината е, че имената им бяха замесени в мелето в дискотека "Час пик", където бе пребит жестоко плевенският наркобос Камен Балбузанов-Куката.
Христо Широков-Широката и Станимир Дидов-Стамбата настояват да получат извинение чрез съда за това, че без никакви доказателства са опетнени имената им. "Недопустимо е под маската на свобода на словото да се сипят непроверени факти, унизяващи ни публично, още повече съчетано с обидни квалификации като "поморийски злодей", "убиец" - нездравословно тежки и съдържащи дълбоко лична оценка", вайка се Широката. "Имам три деца, семеен съм. Днес на работното ми място в дискотека "Атриум" в Поморие, на която съм наемател четвърта година, дойде бъдещата класна ръководителка на дъщеря ми. Тя ще е в първи клас наесен. Учителката ме попита в прав текст: "Вярно ли е, че си залял с чаша урина клиентка в дискотека? Вярно ли е, че си наркодилър и "лейтенант" на Димитър Желязков-Очите?" Според вас аз как се чувствам, след като дори не съм бил там, когато всичко това, което се описва, се е случило?", пита риторично Широков.


Широков потвърди, че с Димитър Желязков-Очите са в близки отношения. "Не го крия, той е кръстник на големия ми син."На камерите около и в дискотеката ясно се вижда, че във фаталната вечер, когато Куката е пребит, Христо Широков влиза в дискотеката в 23,50 часа. Настанява се във ВИП сепаре в най-горната част на клуба. Масата е заредена с кутийки ред бул, студен чай, минерална вода, ядки и бутилка маркова водка - почерпка от управителя на "Час пик" за всички, които са били с покана. Десет минути по-късно влизат Додов и Митьо Очите с още трима мъже. Широков пие общо две чаши минерална вода и един студен чай, Дидов също не докосва алкохол. Димитър Желязков изпива една чаша водка от около 100 грама. С тях няма жени. Желязков и Дидов си тръгват заедно в 3,20 часа, Широков в 3,30 часа. Желязков се прибира вкъщи, а Дидов продължава в дискотека "Дъ уан". Широков се връща на работното си място в дискотека "Атриум", където осъмва. Никой от тримата не се включва по никакъв начин в нито един от екшъните, разразили се същата нощ.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама