Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2059555 www.bgdnes.bg

Режа си гърлото!

Заших си устата и така си намерих работа! Тази болезнена истина разкри 58-годишният Георги Георгиев от врачанското село Малорад.

На 10 октомври той извърши ужасяващото действие и си заши устата с игла и конец в знак на протест. Той държал запушена по този зверски начин устата си цели 18 дни. Неговата възрастна майка също не хапвала или пиела нищо, за да е съпричастна с него. Така двамата свалили ужасно много килограми.

Реклама

"Майка ми стана 44 кг, представете си тази възрастна жена как се стопи. След като си махнах конците, раните зарастваха една седмица и половина, като ми останаха ужасни белези. Преместих се да живея в София, защото тук мога да си намеря някаква работа. Сега заради белезите все някой се смилява и ме взима временно да върша нещо", обяснява Георги. Всеки път като се срещал с някой работодател, го питали от какво са му белезите. След като обяснявал ситуацията, винаги се смилявали и го наемали.
Мъжът е бил илюзионист, но от дълго време не можел да си намери работа. Той реши да си зашие устата пред своите съселяни миналия октомври, за да привлече внимание върху това колко хора стоят без препитание. След като започна да прокарва конеца през плътта си обаче, стоящите наоколо тогава хора не можаха да понесат гледката и го молеха да спре.

"Тогава аз рискувах и беше без значение ще умра ли или не. След това нямаше никакви усложнения, без инфекции минах", спомня си той. Георги сподели, че не би повторил протеста със зашиването на устата.

"Ако протестирам отново, този път ще си прережа гърлото. Приготвил съм си бръснач и ще отида директно в центъра на София, пред парламента, и ще го направя", обясни още мъжът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама