Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2059561 www.bgdnes.bg

Антимафиот стана акушерка

Антимафиот изненадващо стана акушерка и заряза за малко задълженията си по гонене на лошите, за да изроди съвсем сам, и то вкъщи, своето трето дете.

Интересната случка се разиграла в пернишко семейство на 4 юни. 33-годишният Иво Тихомиров помогнал на съпругата си Лили да роди третото им дете, твърдят негови съседи пред регионалните издания.

Реклама

Новороденото изненадало своите родители. Оказало се, че съпругата на служителя на ГДБОП започнала да усеща контракции, докато той не бил вкъщи. Докато Тихомиров стигне до жилището им в квартал "Църква", за да закара бъдещата майка до болница, Лили вече започнала да ражда.

ДНе е била сама, а със свекъра и свекървата. Те така се притеснили, че не знаели какво да правят. Веднага се обадили на тел. 112, но бебето вече излизало", разказват хора от квартала.

Антимафиотът въобще не се притеснил от инфарктната ситуация. Вместо и той да се паникьоса, решил да действа. Мъжът отишъл и взел вода и кърпи и въобще не трепнал от случващото се. Започнал да изражда бебето, което било с омотана пъпна връв около врата. В този момент пристигнала линейката и довършила започнатото. Бопаджията пък за първи път в живота си се разтреперил, след като чул гласа на детето си.
Интересното е, че Тихомиров има две дъщери като третото му дете също било момиченце.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама